Door onze IMPACT groeit uw merk

HET IMPACT-MODEL: STRATEGIE + TACTIEKEN

Het Digital Marketing IMPACT-model is hoe we precies het juiste marketingplan ontwikkelen om uw bedrijfsdoelen te bereiken. We beginnen met alles te leren over u en uw klanten. Gebruikmakend van deze inzichten, creëren we de marketingmix van uw merk. Vervolgens werken we met u samen om ervoor te zorgen dat uw middelen en processen worden georganiseerd in een uitvoerbaar plan, dat van nature uitmondt in de implementatie van campagnes. Actie wordt altijd gevolgd door meting en tracking. Ons motto is: “Always getting Better”, en dat is ook wat we willen voor onze klanten.

Word gezien!

Genereer meer leads

Elk bedrijf hangt natuurlijk een groot stuk af van het aantal klanten die hij bedient binnen een bepaalde periode. Bij Coucke-Technologies helpen wij klanten binnen te halen die uw firma nodig heeft. Voor bedrijven die reeds voldoende klanten hebben kunnen wij opzoek gaan kwalitatiefvollere klanten. Wat wordt hier nu mee bedoeld? Klanten die bijvoorbeeld grotere oplages kopen, of klanten die misschien grotere projecten wensen te verwezelijken. 

Wij zeggen niet "reken op ons", wij zeggen "wij rekenen met je mee"!

Onze return to invest policy

Wij bij Coucke-Technologies zijn van het principe dat goede marketing geen geld mag kosten maar geld moet opbrengen. Wij zijn zelfs zo zeker van onze “Return to invest policy” dat in al onze contracten staat als wij meer kosten dan opbrengen de contracten gratis opgezegd kunnen worden.

We hebben een antwoord op elke vraag.

Veel gestelde vragen

Dit hangt enorm af over welke sector het gaat en wat de gestelde doelgroep is. Wij maken telkens voor elke campagne een volledige analyse en gaan op basis van die informatie een gepaste campagne opstellen.

Net zoals bij de vorige vraag hangt dit weer enorm af van de sector. Het kan natuurlijk nooit kwaad om op elke kanaal actief te zijn, maar het moet natuurlijk ook opbrengen.

ZEKER EN VAST! Daarom dat wij ook professionele copywriters aanstellen om teksten te schrijven voor de gemaakte websites, op deze manier kunnen wij uw bedrijf makkelijker laten klimmen in de Google ladder.

Wij kunnen snel de vindbaarheid van uw bedrijf vergroten op het internet, wat er toe leidt dat u meer potentiële klanten bereikt. Op die manier kan de omzet van uw bedrijf sneller groeien en dus ook uw business zelf.

Het is veel minder gericht en effectief dan digitale reclame. Onze campagnes zijn telkens gericht naar mensen die al enige interesse hebben getoond in de sector van uw bedrijf, op die manier is de kans velen malen groter dat de potentiële klant een effectieve klant wordt.

Alhoewel dit volledig 100% aftrekbaar is als kost boekhoudkundig gezien, zien wij dit nooit als een kost. Als adverteren u meer kost dan oplevert dan loopt er iets fout. Wij staan 100% achter onze return to invest policy en zorgen er dan ook voor dat dit nooit een kost wordt. 

Als het op digitale marketing aankomt kan u voor zo goed als alles bij ons terecht. U vindt hier boven op de pagina de diensten terug waarbij u kunnen helpen.

Dit hangt natuurlijk enorm af voor welke dienst u ons wilt gebruiken. Maar door de omvang van ons team kan dit bijna zo goed als altijd zo goed als direct beginnen.

We streven ernaar om onze klanten te laten groeien.

Laat ons samen groeien

Word een partner!

  • Sint-godelievestraat 69 9032 Wondelgem
  • 0488/05.28.42
  • Info@coucke-technologies.be
Copyright © 2022 Coucke-Technologies

Laat van je horen!