Onze Diensten

Als u meer wilt weten wat we doen en hoe we het doen bent u momenteel op de juiste plaats. 

Google ads optimalisatie

Wij zorgen dat er kwalitatieve leads naar uw website gestuurd worden.

Design

Ons team van web developers maakt de website van uw dromen.

Content

De content op uw website kan aan de hand van een gesprek ook volledig door één van onze copywriters geschreven worden.

Website design

Aan de hand van onze expertise en uw ideeën maken wij de website van uw dromen. Heeft u geen idee waar te beginnen? Geen probleem u wordt begeleid door één van onze getrainde adviseurs om het creatieve uit uzelf te halen. Onze web designers maken natuurlijk de website van A to Z maar willen het altijd zo persoonlijk mogelijk maken en daar hebben ze UW(!) ideeën voor nodig.

Heeft u toch geen tijd of mist u toch net dat tikkeltje creativiteit, geen enkel probleem dan stuurt de web developer u telkens enkele voorbeelden door tot u het 100% goed vindt. Wij werken enkel met 100% klanttevredenheid.

Content

Een website moet vertellen voor wat u staat of voor wat u doet, dit moet natuurlijke in een mooie,vlotte en vooral leesbare tekst gebracht worden. Hier kunnen wij ook bij helpen we hebben een team van copywriters ter beschikking die uw verhaal, diensten ,etc in vlotte teksten omtoveren. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk zelf uw teksten deels of volledig te voorzien, wij werken volledig op maat van de klant en u heeft dus dan ook altijd alle vrijheid in deze beslissingen.

Over Coucke-Technologies

Coucke-Technologies is een op en top Gents bedrijf en  uw totaal oplossing voor alles wat met digitale marketing en webhosting te maken heeft. Het team van Coucke-Technologies staat de klok rond klaar om te zorgen voor een 100% klanttevredenheid.  

Contact gegevens

  • Sint-Godelievestraat 69, 9032 Wondelgem
  • info@coucke-technologies.be
  • 09 398 26 14
  • BE 0649.756.082
Sluit Menu