Sociale Media

Bereik meer mensen door online aanwezig te zijn

Leer onze sociale media marketing strategie kennen.

Word gezien!

Het is geweldig om uw bedrijf op sociale media te hebben; er zijn zoveel voordelen. Maar plaatst u berichten op zo’n manier dat uw bedrijf de moeite waard is om mee te verbinden? Onze social media-experts hebben een bewezen trackrecord van toenemende volgers, betrokkenheid en conversies voor de social media-pagina’s van onze klanten. We kennen de ins en outs van het beleid voor de vele sociale mediaplatforms en garanderen dat uw inhoud bij elk bericht wordt geoptimaliseerd. We bieden alles, van basisbeheer voor sociale media tot complexe sociale media-campagnes, en we stemmen alles af op de unieke behoeften van uw bedrijf.

Loop geen gesprek mis!

Onze sterke punten in één oogopslag

Facebook
100%
Instagram
100%
Linkedin
100%
YouTube
100%

Tailor-Made Digital Marketing

Op maat gemaakte sociale media strategieën

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor inci didunt ult labore et dolore magna aliqua. Elit ullamcorper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat. Euismod quis viverra nibh cras pulvinar. In massa tempor nec feugiat nisl pretium.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor inci didunt ult labore et dolore magna aliqua. the off ullam or corper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat. Euismod quis viverra nibh cras pulvinar. In massa tempor nec feugiat nisl pretium.

Doeltreffende marketing plannen.

We willen graag onze visie en expertise delen.

Social media management gaat over meer dan alleen het maximaliseren van ijdelheidscijfers. Wat zijn ijdelheidscijfers? Nou, het zijn dingen als ‘vind ik leuk’ of ‘volgt’. Hoewel deze zeker kunnen duiden op een zinvolle betrokkenheid, zien we maar al te vaak bedrijven die ze als een doel op zich beschouwen. Een goed, solide gesprek, iets met een beetje impact voor iemand in uw publiek, is meer waard dan een willekeurig aantal ‘vind-ik-leuks’ omdat het een aantoonbare connectie heeft gemaakt tussen uw merk en uw publiek. Als het gaat om beheer van sociale media, is dit het fundamentele sociale element dat u in gedachten moet houden. Het is de aard van het medium. Het draait allemaal om directe interactie met mensen.

Blijf verbonden

  • Toename van gerichte sociale volgers
  • Hiermee blijft u uw concurrentie ver voor
  • Effectieve en regelmatige betrekking van uw publiek
  • Vergroot het bereik van uw merk

Waarin we uw bedrijf nog in kunnen helpen.

Web Design

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

SEO/SEA

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Logo en huisstijl

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Wilt u uw bedrijf vandaag nog een boost geven?

Stuur ons een bericht en blijf in contact.

Sint-Godelivestraat 69 9032 Wondelgem

09 398 26 144

info@coucke-technologies.be

Copyright © 2021 Coucke-Technologies